Címlap Ajánlataink
Ajánlataink PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. július 29. szerda, 12:29

E-learning KRESZ és GKI tanfolyamok

 

Magyarországon elsőként és egyedüliként az E-Educatio Információtechnológia Zrt. rendelkezik a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) által akkreditált e-learning tananyagokkal. Cégünk szerződést kötött a keretrendszer és a tananyag használatára.

Miben nyújt újat?

Kényelem: a tanuló a neki megfelelő helyen és időben tanulhat, saját ritmusában.

Új tematikára épülő tananyagok: a szabályismereten túl életszerű példákkal jobban felkészítenek a gyakorlati képzésre, összefüggéseiben mutatják meg a különböző helyzeteket, átfogó ismeretet adnak.

Folyamatos gyakorlási lehetőség: a tanuló a tananyagok befejezése után (a még fel nem használt időkeretig), az elméleti vizsgáig gyakorolhat a teszteken, újra olvashatja a számára fontos részeket.

„B”, „A”, „A1”, „A2”, „AM” Tananyagok

Az elméleti képzés ismeretanyaga három tantárgyból áll: közlekedési alapismeretek, járművezetés elmélete, szerkezeti és üzemeltetési ismeretek. Az e-learning tananyagokban a három tantárgy nem válik szét, hanem didaktikailag és logikailag is összefonódik, így átfogó és összefüggő ismeretet ad a témában.

Leendő tanulóink bárhonnan, bármikor, egy számítógép és internet kapcsolat segítségével elérhetik az e-learning tananyagokat.

A mai felgyorsult közlekedésbe való önálló beilleszkedést is nagyban megkönnyíti az e-learning képzés. A tananyagokat létrehozó szakértői csapat nagy figyelmet fordított arra is, hogy a közlekedési szabályok mellett egy olyan gondolkodásmódot is megismertessen a jövő járművezetőivel, amely jobbítja közlekedésünket, javítja a közlekedés biztonságot.

GKI összes képzés

Mivel a hivatásos sofőrök jellemzően feszes időbeosztásban dolgoznak, ezért számukra is az e-learning képzés a legpraktikusabb tanulási forma: egyéni tanrendet tudnak kialakítani, saját időbeosztásuk szerint haladhatnak, és ezzel szabálykövető magatartást is tanúsítanak

 

Fontos tudni: kizárólag az NKH által akkreditált e-learning képzések esetén nem kell tantermi oktatásra járnod, csak ebben az esetben tudod otthonról elvégezni az e-learning "KRESZ" tanfolyamot, amely teljes egészében felkészít és feljogosít a hatósági elméleti vizsgára.

 

Képzés neve

Tananyagban eltölthető és képzésre fordítható idő (óra/nap)

Képzés neve

Tananyagban eltölthető és képzésre fordítható idő (óra/nap)

A kategória képzés

60 / 60

GKI - Tehergépkocsi-vezető képzés

60 / 60

B kategória képzés

60 / 60

GKI - Busz és Tehergépkocsi-vezető képzés

60 / 60

„A1” kategóriás motorkerékpár (érvényes „B” kategóriával) képzés

10 / 30

GKI - Tehergépkocsi-vezető kiegészítő képzés

50 / 50

AM kategória képzés

20 / 30

GKI - Buszvezető képzés

60 / 60

GKI – Buszvezető kiegészítő képzés

50 / 50

 

* * *

Csoportos jelentkezés esetén tandíj kedvezményt adunk a csoport részére.

* * *

A Munkaügyi Központ támogatásával folyamatos a Munkanélküliek átképzése, továbbképzése iskolánknál. Támogatott képzéseink: „C”, „D”, „CE” kategóriás, GKI árufuvarozó és GKI autóbuszvezető alapképzés, ADR darabárus és tartányos, OKJ-s gépkezelő (targoncavezető, földmunkagépkezelő, ...) tanfolyamok. Az aktuális képzési lehetõségekrõl a Munkaügyi Központok kirendeltségein lehet érdeklõdni.

* * *

Hallgatóink kérésére külön -egyeztett idõpontban- felnõttképzési szolgáltatást (elõzetes tudásszint felmérést,álláskeresési technikát,...) nyújtunk.

 

Bõvebb felvilágosításért forduljon irodánkhoz.

Módosítás dátuma: 2016. április 14. csütörtök, 06:00